Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Nu gratis verzending vanaf €20,00. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. Spaarsysteem voor gratis producten. Uitstekende kwaliteit & service

Trasparenze

Luxe top panty`s Italiaans design dat is Trasparenze. Veelal unieke panty`s die niet iedereen heeft. Voor dit merk is van toepassing op is op, wij kunnen deze dus niet meer bij bestellen bij de leverancier. Voor echte kwaliteit en luxe is dit het merk om te kiezen, gedragen door de rijken der aarde. Dus als u een panty wilt hebben die niet door iemand anders in uw omgeving gedragen wordt, dan zijn deze panty`s een echte aanrader.
Geen producten gevonden

Trasparenze maakt van panty`s en beenmode een bijzondere ervaring. Deze beenmode moeten wij als verkoper van dit top merk al vroeg bestellen. Daarna wordt de beenmode gemaakt naar het aantal bestellingen. Dus niet één leverancier kan nog iets na bestellen en voor dit merk is dus echt op is op. Wilt u echt een bijzondere panty of iets anders van dit merk dragen wees er dan snel bij. U wordt zeker gezien met deze unieke beenmode artikelen. En wij zijn blij dit merk te mogen aanbieden aan onze klanten. Gooisebeenmode Comfort in beenmode!